Over Eindelijk Opgelost

In ons dagelijkse leven heeft de techniek een steeds belangrijkere rol ingenomen. De mobiele telefoon, de WiFi-aansluiting thuis, de computer en de digitale tv zijn niet meer weg te denken uit onze “basisuitrusting”. Zij maken ons leven sneller en eenvoudiger, zorgen voor verbinding en voor een stukje vrijheid.

Maar, als ze opeens niet meer werken zoals we willen, dan hebben we een gigantisch probleem. Oké, misschien niet levensbedreigend, maar de irritaties kunnen hoog oplopen bij een defect mobieltje, een trage computer of een stotterende tv. Toch wachten veel mensen onnodig lang met het vinden van de oplossing. Ze proberen het lang zelf, laten het vanwege drukte lang liggen en vinden vaak een niet ideaal alternatief. En als het dan eindelijk is opgelost, dan horen we meestal: “dat hadden we veel eerder moeten doen”.

Vriendelijk, betrouwbaar en kundig.

Eindelijk Opgelost komt bij je thuis, zit bij jou aan de keukentafel of op de bank en helpt je bij al die kleine of grote irritaties. We lossen problemen op en leggen je rustig uit hoe het werkt. Onze mensen worden hiervoor voortdurend getraind, op technische kennis en op communicatie. We zijn geen nerds, maar we hebben wel heel veel verstand van techniek. En die irritaties, die hoef je ons niet uit te leggen. Dat snappen we heel goed. Dat hebben wij weer met andere zaken.

Tevreden klanten

Arjan
We maken een einde aan je digitale stress

Eindelijk opgelost!

Daar word je toch gek van? Apparaten die niet werken. Een vol geheugen op je telefoon, een digitale tv met een slechte ontvangst, of je WiFi-netwerk dat niet bereikbaar is. Blijf je niet irriteren. Bel Eindelijk Opgelost! Hulp aan huis voor mobiele apparatuur of WiFi-gerelateerde problemen.

Wij helpen snel voor €15,- per kwartier en rekenen geen voorrijkosten. En geloof ons maar, we zijn vriendelijk, maar zeker niet langdradig.

Onze diensten
Instellen van mobiele telefoon
Onze diensten
Instellen tv-internet-bellen
Onze diensten
Instellen tablet/computer
Onze diensten
Reparatie (mobiele) telefoon (ook op kantoor)
Onze diensten
Verbeteren WiFi-netwerk

Wij vinden digibeten niet vreemd. Ieder zijn specialisme. Wij kunnen bijvoorbeeld nog geen paardenbloem van een krokus onderscheiden.

Snel hulp aan huis nodig voor WiFi-
gerelateerde problemen en digitale stress?
Plan zelf je afspraak in of bel 030-8000433